Mads Jedzini bliver analytiker hos Tænketanken EUROPA

Mads har studeret tysk, statskundskab, EU-studier og samtidshistorie i København, Heidelberg og Paris. Mads taler og skriver flydende dansk, engelsk, tysk og fransk.

Vi er glade for at kunne annoncere at Mads Jedzini bliver analytiker hos Tænketanken EUROPA. 

Mads har studeret tysk, statskundskab, EU-studier og samtidshistorie i København, Heidelberg og Paris. Han har desuden arbejdet i Udenrigsministeriets EU-kontor, den danske ambassade i Berlin, Folketingets EU-oplysning og som underviser i EU’s udenrigs- og sikkerhedspolitik på Institut for Statskundskab på Københavns Universitet. 

Mads taler og skriver flydende dansk, engelsk, tysk og fransk. Samtidig har han kendskab til både til polsk, spansk og italiensk. Mads skal bl.a. bidrage til analyser om særligt forskning og innovation i Europa. Hvis du synes, at Mads ser bekendt ud, så er det fordi han de senere år har haft sin daglige gang som junioranalytiker hos os. 

Mads' sprogkundskaber er allerede kommet flere til gavn, herunder det tyske medie 'Deutschland Funkkultur', der i dag interviewede Mads om branden på Børsen: https://www.deutschlandfunkkultur.de/nach-dem-brand-in-der-historischen-boerse-in-kopenhagen-dlf-kultur-7b97cf9b-100.html

Tænketanken EUROPA indtager ikke holdninger som organisation. Denne tekst repræsenterer alene – som alle udgivelser fra Tænketanken EUROPA – forfatterens/forfatternes betragtninger.

European Union, 2012, Bruno Portela
Abonner på vores nyhedsbrev

Bliv opdateret på europæisk politik og hele verdenssituationen

* obligatorisk

Tænketanken EUROPA bruger ovenstående oplysninger til at sende dig vores nyhedsbrev og invitationer til arrangementer. Vi behandler dine oplystninger, indtil du tilbagekalder dit samtykke.

Kontakt

Sarah Murphy

Sarah Fiona Murphy

+45 30 10 02 41

Portrætfoto

Mads Jedzini

+45 60 49 83 99

Indhold