Tænketanken bidrager til projekt om digital suverænitet

Tænketanken EUROPA er med i et projekt - Europe’s Digital Future - ledet af det irske Institut of International Affairs & European Affairs (IIEA)

Tænketanken EUROPA deltager i et projekt - Europe’s Digital Future - ledet af det irske Institut of International Affairs & European Affairs (IIEA). Projektet er støttet økonomisk af Google.

I juli 2021 kom projektet med sin første rapport om mindre EU-landes syn på digital suverænitet. Jan Høst Schmidt har skrevet bidrag om Danmark, der kan læses ved at klikke på rapporten til venstre.

Rapporten konkluderer, at det særligt for mindre EU-medlemslande er vigtigt at bevare åbenhed i EU's forsøg på at sine politiske mål inden for det digitale område.

Læs mere på IIEA's hjemmeside her

Tænketanken EUROPA indtager ikke holdninger som organisation. Denne tekst repræsenterer alene – som alle udgivelser fra Tænketanken EUROPA – forfatterens/forfatternes betragtninger.

European Union, 2012, Bruno Portela
Abonner på vores nyhedsbrev

Bliv opdateret på europæisk politik og hele verdenssituationen

* obligatorisk

Tænketanken EUROPA bruger ovenstående oplysninger til at sende dig vores nyhedsbrev og invitationer til arrangementer. Vi behandler dine oplystninger, indtil du tilbagekalder dit samtykke.