Update

Tænketanken søger Office Manager

Resume Brænder du for at holde styr på et kontor med fuld fart på? Og interesserer du dig for, hvad der foregår i byer som Bruxelles, Berlin og Budapest? 
 

Tænketanken EUROPA søger en Office Manager, der kan holde styr på alt fra kontorets daglige økonomi, events og praktiske opgaver over direktør Lykke Friis’ kalender til kontakt med Tænketankens medlemmer. Vores fremtidige Office Managers hovedopgave er, kort fortalt, at få de praktiske rammer for kontorets arbejde til at spille optimalt, så Tænketankens stab kan koncentrere sig om det, den er bedst til, nemlig at analysere og videreformidle Europapolitik. 

Det er vigtigt, at du har mod på at arbejde i et lille team, at du kan arbejde selvstændigt, er praktisk anlagt og indstillet på at løse meget forskelligartede opgaver. Til gengæld er der god mulighed for at få indflydelse på såvel arbejdsopgaver og -processer som de færdige resultater. 

Om Tænketanken 
Tænketanken EUROPA er en uafhængig tænketank med fokus på Europa. Vi udarbejder evidensbaserede analyser med det mål at kvalificere den danske Europa-debat. Vi er bosiddende på Strøget i København. Læs om os på www.thinkeuropa.dk

Om dig 

  • Vi forestiller os, at du enten er (ny)uddannet akademiker (f.eks. inden for kommunikation), eller at du er kontoruddannet med erfaring fra lignende funktioner. 
  • Du skal være serviceminded, kunne lide at løse og prioritere meget forskellige opgaver samt være den med overblikket i et lille og dynamisk team. 
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med at afholde møder og konferencer
  • Det er en fordel, hvis du har kommunikationserfaring og tidligere har arbejdet med udsendelse af nyhedsbreve, opdatering af hjemmesider (f.eks. Drupal), SoMe mv.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med medlemsbetjening og/eller økonomistyring.
  • En interesse for, hvad der foregår i Europa er et ”must”, men du behøver ikke at være EU-specialist. 
  • Af natur er du udadvendt, nysgerrig, samfundsinteresseret og har lyst til at påvirke, hvad der sker i verden omkring dig.

Formalia 
Stillingen er på fuld tid, 37 timer om ugen eks. pauser. Der kan forekomme arbejde uden for almindelig arbejdstid, og der kan være perioder, som kræver en ekstra indsats. Der er stor fleksibilitet i arbejdet. Løn og titel efter kvalifikationer. 

Sådan søger du 
Ansøgning og CV sendes til kontakt@thinkeuropa.dk. Skriv "Office Manager" i emnelinjen. Vi tager løbende stilling til ansøgninger, så send gerne din snarest muligt og gerne inden d. 15. juli. Tiltrædelse ligeledes snarest muligt. Du kan inden 15. juli få yderligere oplysninger om stillingen hos kommunikationschef Iben Schacke-Barfoed på tlf. 7199 2906 eller mail: iben@thinkeuropa.dk.
 

Tænketanken EUROPA indtager ikke holdninger som organisation. Denne tekst repræsenterer alene – som alle udgivelser fra Tænketanken EUROPA – forfatterens/forfatternes betragtninger.

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få analyser, notater og invitationer til events før alle andre.