Update

Tænketanken Europa søger praktikanter

Praktikanter, praktiskophold, praktikplads, EU

Resume Brænder du for EU og Europa, og vil du være med til at sætte en dagsorden i Danmark? Så har du chancen nu. Tænketanken EUROPA tilbyder to spændende praktikpladser i efteråret 2018. Ansøgningsfrist d. 20. juni 2018.

Vi søger to dygtige og ambitiøse praktikanter, der har lyst til at arbejde med EU-spørgsmål og Danmarks rolle i det europæiske samarbejde. Der er opstart d. 1. september 2018.

Vores fokus er Danmarks rolle EU og Europa. Vi er en af Danmarks førende tænketanke og vi ønsker med uafhængige og saglige analyser at løfte kvaliteten af den danske EU-debat.

Vi forventer, at du:

  • er i gang med en relevant videregående uddannelse – gerne på overbygningen
  • er ambitiøs, effektiv og professionel
  • er initiativrig og kan løse konkrete opgaver selvstændigt
  • har solid viden om EU og de aktuelle europapolitiske dagsordener
  • har lyst til at begå dig i feltet mellem politik, medier og viden
  • er dygtig til både mundtlig og skriftlig formidling (og flydende på dansk)
  • er fleksibel med arbejdstiden og kan træde til ved tidlige/sene arrangementer
  • er social og kan klare krævende opgaver med et godt humør.

Om praktikopholdet

Alt efter dine kvalifikationer vil du som praktikant blive engageret i en bred vifte af tænketankens opgaver – f.eks. indsamling af data, research, udarbejdelse af analyser og notater, kommunikationsopgaver, administration og arrangementer. Hertil kommer diverse ad-hoc opgaver. Vi forventer også, at du er klar til at deltage i debatten på sociale medier eller med debatindlæg i aviser.

Du vil undervejsmodtage masser af sparring fra vores faste medarbejdere. Vi har høje forventninger til hinanden, og det er en klar målsætning, at du i løbet af praktikopholdet opnår færdigheder, som du kan tage med ud på arbejdsmarkedet.

Vi lægger vægt på at praktikopholdet skal være studierelevant, og at du bliver en del af et professionelt miljø. Under praktikopholdet får du mulighed for at udvikle dine faglige evner, du vil få dyb viden om arbejdet i en tænketank, og du kan skabe et solidt netværk til folk med interesse for dansk og europæisk politik.

Vi tilbyder et uhøjtideligt og åbent arbejdsmiljø, hvor initiativ værdsættes, og hvor du får mulighed forfølge dine egne ideer samt indgå i projekter sammen med vores faste medarbejdere.

Arbejdstiden er som udgangspunkt 37 timer pr. uge og placeret i dagtimerne på hverdage. Enkelte weekenddage eller aftener kan forventes. Praktikopholdet er ulønnet, men tænketanken giver en månedlig godtgørelse på 5.000 kr., der kan supplere din SU. Vi er fleksible, hvis du har behov for at følge et fag ved siden, men vi forventer, at du er engageret og seriøst i dit arbejde.

Praktikopholdet starter d. 1. september 2018 og vi forventer, at du kan være hos os i fem måneder.

Ansøgningsfrist: Onsdag d. 20. juni.

Skriv "Praktikant 2018" i emnefeltet og send din ansøgning, cv og karakterblad til kontakt@thinkeuropa.dk senest d. 20. juni kl. Samtaler afholdes løbende.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Malte Kjems på mkj@thinkeuropa.dk eller 23395657.

<
RELATERET INDHOLD
>

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få analyser, notater og invitationer til events før alle andre.