Update

Tænketanken Europa søger praktikanter

Praktikant Tænketanken EUROPA

Resume Brænder du for EU og Europa, og vil du være med til at sætte en dagsorden i Danmark? Så har du chancen nu. Tænketanken EUROPA tilbyder to spændende praktikpladser i foråret 2018. Ansøgningsfrist d. 27. november 2017.

Vi søger to dygtige og ambitiøse politiske praktikanter, der har lyst til at arbejde med EU-spørgsmål og Danmarks rolle i det europæiske samarbejde. Der er opstart d. 1. februar 2018.

Vores fokus er Danmarks rolle EU og Europa. Vi ønsker med uafhængige og saglige analyser at løfte kvaliteten af den danske EU-debat, og vi har en stærk ambition om at være en af Danmarks førende tænketanke.

Vi forventer, at du:

  • er i gang med en relevant videregående uddannelse – gerne på overbygningen
  • er ambitiøs, effektiv og professionel
  • er initiativrig og kan løse konkrete opgaver selvstændigt
  • har solid viden om EU og de aktuelle europapolitiske dagsordener
  • er dygtig til både mundtlig og skriftlig formidling (og flydende på dansk)
  • er fleksibel med arbejdstiden og kan træde til ved tidlige/sene arrangementer
  • er social og kan klare krævende opgaver med et godt humør.

Om praktikopholdet

Alt efter dine kvalifikationer vil du som praktikant blive engageret i en bred vifte af tænketankens opgaver – f.eks. indsamling af data, research, udarbejdelse af analyser og notatet, kommunikationsopgaver, administration og arrangementer. Hertil kommer diverse ad-hoc opgaver. Vi forventer også, at du er klar til at deltage i debatten på sociale medier eller med debatindlæg i aviser.

Du vil undervejs blive tilknyttet en mentor og modtage masser af sparring fra vores faste medarbejdere. Vi har høje forventninger til hinanden, og det er en klar målsætning, at du i løbet af praktikopholdet opnår færdigheder, som du kan tage med ud på arbejdsmarkedet.

Vi lægger vægt på at praktikopholdet skal være studierelevant, og at du bliver en del af et professionelt miljø. Under praktikopholdet får du mulighed for at udvikle dine faglige evner, du vil få dyb viden om arbejdet i en tænketank, og du kan skabe et solidt netværk til folk med interesse for dansk og europæisk politik.

Vi tilbyder et uhøjtideligt og åbent arbejdsmiljø, hvor initiativ værdsættes, og hvor du får mulighed forfølge dine egne ideer samt indgå i projekter sammen med vores faste medarbejdere.

Arbejdstiden er som udgangspunkt 37 timer pr. uge og placeret i dagtimerne på hverdage. Enkelte weekenddage eller aftener kan forventes. Praktikopholdet er ulønnet, men tænketanken giver en månedlig godtgørelse på 5.000 kr., der kan supplere din SU. Vi er fleksible, hvis du har behov for at følge et fag ved siden, men vi forventer, at du er engageret og seriøst i dit arbejde.

Praktikopholdet starter d. 1. februar 2018 og vi forventer, at du kan være hos os i fem måneder.

Ansøgningsfrist: Mandag d. 27. november kl. 16.00.

Skriv "Praktikant 2018" i emnefeltet og send din ansøgning, cv og karakterblad til kontakt@thinkeuropa.dk senest d. 27- november kl. 16.00. Samtaler afholdes i uge 49.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektleder Louise Ottesen på lou@thinkeuropa.dk eller 33 13 07 30.

<
RELATERET INDHOLD
>

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få analyser, notater og invitationer til events før alle andre.