Update

Tænketanken Europa søger praktikanter

Resume Brænder du for EU og Europa, og vil du være med til at sætte en dagsorden i Danmark? Så har du chancen nu. Vi tilbyder spændende praktikpladser i foråret 2021. Ansøgningsfrist torsdag d. 15. oktober 2020.

Vi søger dygtige og ambitiøse praktikanter til foråret, som har lyst til at arbejde med aktuelle EU-spørgsmål og Danmarks rolle i det europæiske samarbejde.

Vores fokus er Danmarks rolle i EU og Europa. Vi er en af Danmarks førende tænketanke, og vi ønsker med uafhængige og saglige analyser at løfte kvaliteten af den danske EU-debat.

Vi forventer, at du:

  • er i gang med overbygningen på en relevant videregående uddannelse
  • har solid viden om EU og de aktuelle europapolitiske dagsordener
  • har lyst til at begå dig i feltet mellem politik, medier og viden
  • er initiativrig og kan løse konkrete opgaver selvstændigt
  • er ambitiøs, effektiv og professionel
  • er dygtig til både mundtlig og skriftlig formidling (og flydende på dansk)
  • er fleksibel med arbejdstiden og kan træde til ved tidlige/sene arrangementer
  • er social og kan klare krævende opgaver med et godt humør.

Om praktikopholdet

Alt efter dine kvalifikationer vil du som praktikant blive engageret i en bred vifte af tænketankens opgaver – f.eks. indsamling af data, research, udarbejdelse af analyser og notater, kommunikationsopgaver som f.eks. indlæg til aviser, administration og arrangementer. Hertil kommer diverse ad-hoc opgaver. Vi forventer, at du er klar til at deltage i debatten på sociale medier eller med debatindlæg i aviser.

Du vil undervejs modtage masser af sparring fra vores faste medarbejdere. Vi har høje forventninger til hinanden, og det er en klar målsætning, at du i løbet af praktikopholdet opnår færdigheder, som du kan tage med ud på arbejdsmarkedet.

Vi lægger vægt på, at praktikopholdet skal være studierelevant, og at du bliver en del af et professionelt miljø. Under praktikopholdet får du mulighed for at udvikle dine faglige evner, du vil få dyb viden om arbejdet i en tænketank, og du kan skabe et solidt netværk til folk med interesse for dansk og europæisk politik.

Vi tilbyder et uhøjtideligt og åbent arbejdsmiljø, hvor initiativ værdsættes, og hvor du får mulighed for at forfølge dine egne ideer samt indgå i projekter sammen med vores faste medarbejdere.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen og placeret i dagtimerne på hverdage. Enkelte weekenddage eller aftener kan forventes. Praktikopholdet er ulønnet, men tænketanken giver en månedlig godtgørelse på 3.000 kr., der kan supplere din SU. Vi er fleksible, hvis du har behov for at følge et fag ved siden, men der er tale om en fuldtidsstilling.

Praktikopholdet starter d. 1. februar 2021 og vi forventer, at du kan være hos os i fem måneder.

Ansøgningsfrist: Torsdag d. 15. oktober.

Skriv "Praktikant 2021" i emnefeltet og send din ansøgning, cv og karakterblad til kontakt@thinkeuropa.dk.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte nuværende Junioranalytiker (og tidligere praktikant) Malthe Ancher-Jensen på maj@thinkeuropa.dk eller Vicedirektør Catharina Sørensen på cas@thinkeuropa.dk eller 21 54 88 21.

<
RELATERET INDHOLD
>

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få analyser, notater og invitationer til events før alle andre.