Update

Tænketanken EUROPA søger kommunikations-medarbejder

Resume Er du en knivskarp kommunikatør med suveræne skrivekundskaber? Kan du gennemføre iøjnefaldende og debatskabende arrangementer og trives du med at være omdrejningspunkt for kontakten til medlemmer og andre interessenter (outreach)? Og har du i øvrigt lyst til at løfte en række spændende opgaver i spændet mellem politik, presse, netværksopbygning, sekretariatshåndtering og kommunikation? – så er denne stilling hos Tænketanken EUROPA måske noget for dig.

Vi søger en kollega, som har lyst til at spille en alsidig rolle i en lille, men voksende organisation med stor synlighed og tilstedeværelse i den offentlige debat. Der er gode muligheder for udvikling og ansvar samt for at sætte dit eget præg på stillingen.

Om tænketanken

Tænketanken EUROPA udarbejder evidensbaserede analyser og skaber viden om europapolitiske forhold, som anvendes af bl.a. politikere og organisationer, og som vi formidler via vores hjemmeside, sociale medier samt via traditionel presse. Målet er at kvalificere debatten og sikre, at Danmark forholder sig til europæiske temaer af stor betydning. Vi har lige nu især fokus på genopretningen af den europæiske økonomi og det indre marked efter Covid-19, samt på Brexit.

Vi er et lille agilt team, som arbejder tæt sammen med den europæiske tænketank ECFR, universitetsforskere, repræsentanter fra vore medlemsvirksomheder, organisationer, centraladministrationen, etc. Vi er bosiddende centralt på Strøget i København.

Tænketankens eksperter og analytikere bliver ofte brugt i danske og internationale medier, både for at kommentere på den europæiske udvikling og ifm. egne analyser. Dette arbejde skal vores nye medarbejder også hjælpe med at koordinere og forberede.

Om dig
 
Det er afgørende, at du er god til at skabe overblik over behovene i, og mulighederne for, en lille og travl organisation i vækst. Du arbejder selvstændigt og trives med mange forskellige typer ansvars- og arbejdsopgaver. Du har samtidig særdeles gode skrivekundskaber, og mestrer både at arbejde med og redigere andres tekster samt at producere egne tekster, så budskaberne står klokkeklart.

Du skal have lyst til at arbejde med en lang række formater fra opdateringer på sociale medier til debatindlæg, kronikker og større analyser, nyhedsbreve, medlemskommunikation, m.m. Du skal desuden have lyst til at arbejde projektorienteret og med at organisere f.eks. events og briefinger – ofte sammen med eksterne samarbejdspartnere på højt niveau, både danske og internationale.

Du har solide digitale kompetencer og meget gerne kendskab til opgaver som opdatering af hjemmeside (CMS), udsendelse af nyhedsbreve (MailChimp), mv. Du er en fordel, hvis du har erfaring fra arbejde med europæiske problemstillinger, men det er ikke en forudsætning. Af natur er du politisk interesseret og har lyst til at følge med i og måske påvirke, hvad der sker i samfundet – ikke mindst i verden omkring os.

Du har gerne mindst et par års erhvervserfaring, f.eks. som kommunikationsmedarbejder, journalist, fra et konsulentbureau eller som politisk konsulent. International erfaring eller erfaring fra en politisk organisation er et plus. 

Formalia 

Stillingen er på fuld tid, 37 timer om ugen eks. pauser. Der kan forekomme arbejde uden for almindelig arbejdstid, og der kan være perioder, som kræver en ekstra indsats. Til gengæld er der stor fleksibilitet i arbejdet. Vi har en uformel og god stemning på kontoret, og vi hjælper hinanden med at få løst opgaverne.

Løn efter kvalifikationer.

Ansøgningsfristen er mandag d. 14. september 2020 kl. 12, men vi modtager gerne din ansøgning før.

Send ansøgning og cv til kontakt@thinkeuropa.dk. Skriv Ny medarbejder i emnelinjen. Tiltrædelse snarest muligt. For spørgsmål kontakt vicedirektør Catharina Sørensen på mail cas@thinkeuropa.dk eller mobil: 2154 8821.

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få analyser, notater og invitationer til events før alle andre.