Update

Praktikanter til foråret 2022

Brænder du for EU og Europa, og vil du være med til at præge den europapolitiske dagsorden i Danmark? Så har du chancen nu. Vi tilbyder praktikpladser i foråret 2022. Ansøgningsfristen er 10. december 2021 kl. 12.00. Samtaler forventes at blive afholdt ugen efter 13.-17. december.

Vi søger dygtige og ambitiøse praktikanter til foråret, som har lyst til at arbejde med aktuelle EU-spørgsmål og Danmarks rolle i det europæiske samarbejde. 

Tænketankens fokus er Danmarks rolle i EU og Europa. Vi er en af Danmarks førende tænketanke, og vi ønsker med uafhængige og saglige analyser at løfte kvaliteten af den danske EU-debat. Du kan læse mere om os her: http://www.thinkeuropa.dk/taenketanken-europa 

Vi forventer at du:

  • Er i gang med overbygningen på en relevant videregående uddannelse fx statskundskab, kommunikation, økonomi eller lignende 
  • Har lyst til at begå dig i feltet mellem politik, medier og viden 
  • Er initiativrig og kan løse opgaver selvstændigt og analytisk  
  • Har viden om EU og de aktuelle europapolitiske dagsordener eller er nysgerrig på at lære mere
  • Er social og kan klare små som store opgaver med godt humør 

Om praktikopholdet 

Alt efter dine kvalifikationer og uddannelse vil du som praktikant bliver engageret i en bred vifte af tænketankens opgaver – f.eks. mindre analyseopgaver, indsamling af data, research, kommunikationsopgaver som f.eks. SoMe, opdatering af tænketankens hjemmeside, indlæg til aviser og udarbejdelse af analyser og notater. Hertil kommer diverse praktiske og administrative ad-hoc opgaver. 

Du vil undervejs modtage sparring fra vores faste medarbejdere. Vi har høje forventninger til hinanden, og det er en klar målsætning, at du i løbet af praktikopholdet opnår færdigheder, som du kan tage med ud på arbejdsmarkedet. 

Vi lægger vægt på, at praktikopholdet skal være studierelevant, og at du bliver en del af et professionelt miljø. Under praktikopholdet får du muligheder for at udvikle dine faglige evner, du vil få dyb viden om arbejdet i en tænketank, og du kan skabe et solidt netværk til folk med interesse for dansk og europæisk politik. 

Vi tilbyder et uhøjtideligt og åbent arbejdsmiljø, hvor initiativ værdsættes, og hvor du får muligheder for at forfølge dine egne ideer samt indgå i projekter sammen med vores faste medarbejdere. 

Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Praktikopholdet er ulønnet, men tænketanken giver en månedlig godtgørelse på 3.000 kr. før skat. Vi er fleksible, hvis du har behov for at følge et fag ved siden, men der er tale om en fuldtidsstilling. 

Praktikopholdet starter d. 1. februar 2022 og vi forventer, at du kan være hos os et semester (til slut juni). 

Ansøgningsfrist: 10. december 2021. 

Skriv “Praktikant 2022” i emnefeltet og send din ansøgning, cv og karakterblad til kontakt@thinkeuropa.dk  

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte tænketankens junioranalytiker Anna Zinck på mail anna@thinkeuropa.dk og tlf. 40 84 21 23. 

Tænketanken EUROPA indtager ikke holdninger som organisation. Denne tekst repræsenterer alene – som alle udgivelser fra Tænketanken EUROPA – forfatterens/forfatternes betragtninger.

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få analyser, notater og invitationer til events før alle andre.