Update

Netcompany støtter Tænketanken EUROPA

Netcompany støtter Tænketanken EUROPA

Resume ”Vi støtter Tænketanken EUROPA, fordi vi tror på et fælles Europa," siger CEO i Netcompany, André Rogaczewski.

For at bidrage til at styrke debatten om Europas fremtid og Danmarks rolle i Europa har it-virksomheden Netcompany meldt sig ind i Tænketanken EUROPA. I forbindelse med indmeldelsen har Netcompany valgt at støtte Tænketanken EUROPA med 500.000 kroner i 2018.

Netcompanys CEO, André Rogaczewski, udtaler:

”Netcompany støtter Tænketanken EUROPA, fordi vi tror på et fælles Europa. Vi ønsker et åbent indre marked, hvor vi kan afsætte varer og services og få adgang til kvalificeret arbejdskraft, så både Danmark og Europa står stærkt i den digitale transformation. Tænketanken bidrager med fakta og nødvendig viden, der er med til at sikre generel oplysning om de fordele, vi har af at være en del af et europæisk fællesskab.”

”Vi er bekymrede for nogle af de politiske og økonomiske udfordringer, som hele Europa står overfor. Midt i tumulten må vi dog ikke glemme at tale åbent om det, som virker, om de betydelige økonomiske gevinster og den sikkerhed, som det indre marked og fællesskabet giver – ikke mindst for et lille land med en åben økonomi som Danmark. Det vil Netcompany gerne bidrage til.”

”Vi skal huske, at vi som et mindre land har brug for at sikre taletid og opbakning til vores egne interesser. Danmark ligger f.eks. positivt i forhold til at danne ramme om en digital hub, hvor nye teknologier afprøves. Og omverdenen interesserer sig for vores eksportvarer, vores opfindelser og metoder. At få den mulighed, kræver international opbakning og samarbejde.”

Tænketanken er etableret af Dansk Industri og CO-industri i fællesskab for at styrke den europapolitiske debat i Danmark med uafhængige analyser og ved at formidle ny viden om aktuelle udfordringer, om værdien af EU og nye ideer til fremtidens Europa.

André Rogaczewski indtræder i tænketankens strategikomité, hvor Poul Skytte Christoffersen er formand. I komiteen sidder også forbundsformand i CO-industri, Claus Jensen, administrerende direktør i DI, Karsten Dybvad samt EVP i Danske Bank, Kim Larsen. Strategikomiteen har det overordnede ansvar for tænketankens virke og retning.

”Vi er meget glade for at kunne byde Netcompany velkommen i Tænketanken EUROPA. Kvalificeret forskning i og formidling af viden om europæiske spørgsmål kræver engagerede bidragsydere. Derfor sætter vi stor pris på Netcompanys beslutning om at støtte tænketankens arbejde,” siger bestyrelsesformand, Poul Skytte Christoffersen.

Yderligere info kontakt kommunikationschef Malte Kjems 23395657 / mkj@thinkeuropa.dk

Tænketanken EUROPA indtager ikke holdninger som organisation. Denne tekst repræsenterer alene – som alle udgivelser fra Tænketanken EUROPA – forfatterens/forfatternes betragtninger.

<
RELATERET INDHOLD
>

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få analyser, notater og invitationer til events før alle andre.