Update

EUROPA's hjemmeside er i luften

Resume Passion for EU? Det har vi. Derfor udgør fem stærke passioner de bærende temaer på vores nye hjemmeside, som er online fra i dag.

Her er den så, vores nye hjemmeside. Vi er glade for endelig at være online med en indgang til vores arbejde i Tænketanken EUROPA.

Fremover vil du finde alle vores notater, briefinger, analyser og kommentarer her på siden. Du vil også kunne læse om vores arrangementer og thinkforces – arbejdsgrupper med førende eksperter. Vi håber, at sitet kan inspirere til debat og visoner for fremtidens Europa og EU-samarbejde. Vores ambition er, at opbygge en platform, der ikke alene samler den førende viden om de europapolitiske dagsordener, men som også viser, at det er sjovt, vedkommende, spændende og drønhamrende vigtigt at engagere sig europadebatten.

Derfor [faktabox] har vi bygget hjemmesiden op om fem gennemgående passioner inden for det europæiske samarbejde: politik, økonomi, socialt, værdier og ressourcer. Det er vores passioner. Vi dyrker dem dagligt i vores arbejde, vi gennemfører vores aktiviteter med udgangspunkt i en eller flere af dem, og vi håber at inspirere andre til at dele vores passioner.

Du er velkommen til allerede nu at navigere rundt på sitet og læse mere om, hvad vi mener. Det er endnu til at overskue vores totale output, men vi kan love at der kommer til at ske rigtig meget på sitet, for vores kalender er fyldt med aktiviteter og planer, som vi ser frem til at løbe igang. Hvis du vil være sikker på at følge med, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Du kan også følge Tænketanken EUROPA på Facebook og Twitter – her hører vi gerne, hvad du mener om vores nye hjemmeside.
 

<
RELATERET INDHOLD
>
Fem passioner

Tænketanken EUROPAs arbejde vil tage udgangspunkt i vores fem passioner: politik, økonomi, socialt, værdier, ressourcer.

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få analyser, notater og invitationer til events før alle andre.