Akademi

Europa Akademiet åbent for ansøgninger

Resume Tænketanken EUROPAs populære akademi er nu åben for ansøgninger til efteråret 2017.

Europa Akademiet giver studerende på videregående uddannelser en unik mulighed for at blive en del af tænketankens professionelle netværk, blive klogere på EU og Europa, få gennemslagskraft i medierne – og for at møde andre dygtige studerende, der brænder for det europæiske projekt. Vi spørger ikke "om Europa?", men "hvordan Europa?”
 
Vil du også med i Europa Akademiet? Vi tilbyder en række seminarer om EU's magt, økonomi, værdier m.m., hvor du som akademist får indsigt i aktuelle EU-udfordringer, begivenheder og politik. Som akademist kommer du tæt på tænketankens arbejde, og du lærer bl.a. også om formidling og argumentationsteknik.

Læs mere om Europa Akademiet her
 
Vi ønsker at sammensætte en stærk årgang af studerende med forskellige baggrunde og ser gerne ansøgninger fra humanistiske, samfunds- og naturvidenskabelige studerende.
Alle, der gennemfører Europa Akademiet, modtager et bevis på deres indsats.

På Europa Akademiet får du mulighed for at møde tænketankens egne medarbejdere foruden en række eksterne eksperter, som giver undervisningen et højt fagligt niveau og en unik indsigt i de forskellige EU-områder.

Deadline for ansøgninger: mandag d. 19. juni. Send din ansøgning, cv, karakterer og relevante bilag til akademi@thinkeuropa.dk.
 
Oplys i mailen venligst:

  • Fulde navn
  • Telefonnummer
  • Adresse og by
  • Studiested
  • Studieretning
  • Semester (for efterår 2017)

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

<
RELATERET INDHOLD
>

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få analyser, notater og invitationer til events før alle andre.