Update

Danske Bank støtter Tænketanken EUROPA

Resume Danske Bank støtter Tænketanken EUROPA med én million kroner. "Vi har en klar interesse i at fremme fælles løsninger på globale og europæiske udfordringer," siger Danske Banks administrerende direktør Thomas F. Borgen.

For at bidrage til at styrke debatten om Europas fremtid og Danmarks rolle i Europa, har Danske Bank meldt sig ind i Tænketanken EUROPA.

Tænketanken er etableret af Dansk Industri og CO-industri i fællesskab for at styrke den europapolitiske debat i Danmark med uafhængige analyser og ved at formidle ny viden om aktuelle udfordringer, om værdien af EU og nye ideer til fremtidens Europa.

I forbindelse med indmeldelsen har Danske Bank valgt at støtte Tænketanken EUROPA med én million kroner.

”Danmark er en åben økonomi, der er dybt afhængig af, hvordan det går i resten af Europa. Danske Bank er et spejlbillede på dansk og nordisk økonomi, og derfor har vi en klar interesse i at fremme fælles løsninger på globale og europæiske udfordringer. Her bidrager Tænketanken EUROPA med vigtig indsigt og analyse, som er med til at skabe forudsætningerne for en kvalificeret debat,” siger Danske Banks administrerende direktør Thomas F. Borgen.

Executive Vice President Kim Larsen fra Danske Bank indtræder samtidig i tænketankens strategikomité, hvor Poul Skytte Christoffersen er formand. I komiteen sidder også forbundsformand i CO-industri, Claus Jensen, samt administrerende direktør i DI, Karsten Dybvad. Strategikomiteen har det overordnede ansvar for tænketankens virke og retning.

”Vi er meget glade for at kunne byde Danske Bank velkommen i Tænketanken EUROPA. Kvalificeret forskning i og formidling af viden om europæiske spørgsmål kræver engagerede bidragsydere. Derfor sætter vi stor pris på Danske Banks beslutning om at støtte tænketankens arbejde,” siger bestyrelsesformand, Poul Skytte Christoffersen.

For yderligere information kontakt kommunikationschef Malte Kjems 23395657 / mkj@thinkeuropa.dk.

<
RELATERET INDHOLD
>

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få analyser, notater og invitationer til events før alle andre.