Privatlivspolitik

Tænketanken EUROPA
Nygade 4, 4. th.
1164 København K
+45 33 13 07 30

Cookie- og privatlivspolitik 

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med EU's generelle databeskyttelsesforordning (GDPR). I det følgende beskrives, hvilke personoplysninger og cookies vi indsamler om dig, hvordan oplysningerne behandles og opbevares samt dine rettigheder.

Hvem er ansvarlig for behandlingen af ​​dine data?

Tænketanken EUROPA er dataansvarlig.

Vores kontaktoplysninger er:

CVR: 35424865
Nygade 4, 4. th.
1164 København K
kontakt@thinkeuropa.dk
3313 0730

Hvilke oplysninger indsamler vi om dig?

Vi indhenter oplysninger om dig, når du bruger vores hjemmeside, tilmelder dig vores nyhedsbrev eller tilmelder dig vores arrangementer. Vi kan indsamle følgende oplysninger om dig: navn, e-mailadresse, stillingsbetegnelse og organisation/virksomhed.

Alle modtagere af vores nyhedsbrev har givet aktivt samtykke til at modtage dette. Er du tilmeldt vores nyhedsbrev, opbevarer vi dine oplysninger, indtil du tilbagekalder dit samtykke.

Alle deltagere i vores arrangementer giver samtykke til at modtage invitationer til lignende arrangementer. Har du været tilmeldt et arrangement hos os, opbevarer vi dine oplysninger i maksimalt tolv måneder. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. 

Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmeside: www.thinkeuropa.dk.

Når du bruger vores hjemmeside, indsamles bl.a. oplysninger om browsertype og enhed, tidsforbrug samt overordnede geografiske placering, herunder anvendte IP-adresse.

Vi bruger dine cookies til at skabe en mere brugervenlig hjemmeside. Cookies kan altid afvises eller slettes via indstillingerne i din internetbrowser. Dette kan medføre, at visse funktioner på hjemmesiden ikke er brugbare. Se hvordan du slette cookies her.

Hvordan og hvor længe bruger vi dine oplysninger?

Vi må bruge dine personlige oplysninger til en række formål, herunder:

  • Modtage dine ønsker og forespørgsler.
  • Kontakte dig i forbindelse med din henvendelse.
  • Orientere dig via vores nyhedsbrev, som du selv tilmelder dig. Modtager du vores nyhedsbrev, opbevarer vi dine oplysninger indtil, du tilbagekalder dit samtykke.  
  • Opbevare personoplysninger ifm. deltagelse i arrangementer i op til tolv måneder med henblik på at invitere dig til lignende fremtidige arrangementer.
  • Anvende din IP-adresse til at indsamle data om browseradfærd hos besøgende på vores hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen.

Dine personlige oplysninger vil ikke blive brugt til markedsføring eller andre kommercielle tjenester. 

Hvem har adgang til dine oplysninger?

Kun medarbejdere hos Tænketanken EUROPA, der har brug for oplysningerne til at fuldføre vores arbejdsprocesser, har adgang til dine oplysninger.

Vi sælger, udlejer og deler ikke dine oplysninger til tredjeparter. 

I tilfælde hvor Tænketanken EUROPA er vært for et arrangement med en eller flere værter, kan deltagerlisten deles med medværterne. 

Dine rettigheder og valgmuligheder

Du kan frit til- og framelde dig kommunikation fra tænketanken EUROPA. Hvis du ikke ønsker at modtage kommunikation fra os, herunder nyhedsbreve og invitationer, kan du framelde dig ved at trykke på afmeldelseslinket nederst i vores e-mails. Du kan også framelde dig ved at skrive til kontakt@thinkeuropa.dk

Vi kontakter ikke privatpersoner uden forudgående samtykke.

Vi inviterer lejlighedsvis professionelle personer til arrangementer, vi mener har legitim interesse. Du kan altid framelde dig invitationer ved at trykke afmeldingslinket nederst i vores e-mails. Du kan også framelde dig ved at skrive til kontakt@thinkeuropa.dk

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem berigtiget eller slettet. Henvendelse herom kan ske til kontakt@thinkeuropa.dk. Du kan klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet.

Kategorier for registrering af data

Tænketanken EUROPA har forskellige kategorier af registrerede.

Abonnenter på nyhedsbrevet: Håndteres via vores nyhedsbrevssystem Mailchimp, der er en ekstern tjenesteudbyder. Læs mere om Mailchimps databeskyttelse her. Abonnenter inviteres i nyhedsbrevet også til relevante arrangementer. Modtagelse af nyhedsbrevet beror på aktiv tilmelding, som altid kan tilbagekaldes.   

Deltagere i arrangementer: Håndteres via Eventbrite og Mailchimp. Læs om Mailchimps databeskyttelse herLæs om Eventbrites databeskyttelse her. Ved tilmelding til arrangementer samtykkes til, at vi kan invitere til lignende fremtidige arrangementer. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Personoplysningerne opbevares i maksimalt tolv måneder.    

Medlemmer og andre partnere: Individuelle medlemmer samt repræsentanter for organisationer, der har tegnet medlemskab af tænketanken, opbevares. Af samarbejdsgrunde gemmes også kontrakter og kontaktinformationer om partnere, der har været involveret i projekter med Tænketanken EUROPA.  

Medarbejdere mv.: Oplysninger om medarbejdere, ledelse, seniorrådgivere, bestyrelsesmedlemmer og medlemmer af tænketankens advisory board samt medlemmer af vore ekspertpaneler opbevares også.

Anvendelse af Google Analytics

Vores hjemmeside, www.thinkeuropa.dk, bruger cookies fra Google Analytics med anonymiseringsfunktion til at måle trafikken.

Du kan læse Googles databeskyttelsespolitik her.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få analyser, notater og invitationer til events før alle andre.