I medierne

Tænketanken EUROPA
Amagertorv 29A 4. sal
1160 København K

Indgang fra Klostergaarden
+45 33 13 07 30
30. marts - 2017

Man har selvfølgelig den famøse artikel 50 og en køreplan for, hvad man skal gøre, men det er fuldstændig nyt for begge parter, siger Maja Kluger Dionigi, seniorforsker for Tænketanken EUROPA.

29. marts - 2017

Seniorforsker ved Tænketanken EUROPA Maja Kluger Dionigi, om Brexit.

29. marts - 2017

I Bruxelles og London taler man ofte om den kommende skilsmisseaftale som enten hård eller blød. Seniorforsker hos Tænketanken EUROPA Maja Kluger Dionigi forklarer, at den måske blødeste model findes i Norge.

29. marts - 2017

Briterne har ikke siden 70'erne forhandlet deres egne handelsaftaler på plads, så man mangler simpelthen intern ekspertise og har været ude at hente EU-eksperter ind og hyret konsulentvirksomheder, siger Maja Kluger Dionigi.

27. marts - 2017

Kenneth Kristensen Berth kan slet ikke få armene ned over Danmarks nye særaftale, men hans jubel er ikke berettiget – aftalen stiller det danske politi ringere.

26. marts - 2017

Direktør Bjarke Møller om EU 60 år efter Rom-traktaten.

25. marts - 2017

Der er bred opbakning til EU i de europæiske befolkninger. Hvis det skal fortsætte, skal EU’s ledere sætter kræfterne ind på at løse disse fem store udfordringer, skriver direktør Bjarke Møller.

23. marts - 2017

Kommunikationschefi Tænketanken EUROPA, Malte Kjems, deltager i debatten.

23. marts - 2017

Danmark vil ikke længere have direkte adgang til at søge i Europols registre med den nye aftale.

22. marts - 2017

Trods megen dommedagssnak støttes EU fortsat af et solidt flertal af EU’s befolkning, skriver bestyrelsesformand for Tænketanken EUROPA, Poul Skytte Christoffersen.

15. marts - 2017

Danmark står i en stadig mere udsat position uden for EU’s fælles asylsystem. Nye forslag på migrations- og flygtningeområdet kan gøre Danmark til asylmagnet, skriver Sarah Vormsby fra Tænketanken Europa.

06. marts - 2017

Hvordan skal EU udvikle sig i de kommende år? Det skal medlemslandene drøfte i de kommende måneder. Der er lagt op til et politisk drama, skriver forskningschef, Catharina Sørensen i en kronik i Politiken.

06. marts - 2017

Hvordan skal EU udvikle sig i de kommende år? Det skal medlemslandene drøfte i de kommende måneder. Der er lagt op til et politisk drama, skriver forskningschef, Catharina Sørensen.

02. marts - 2017

Flygtningekrisen kan ikke løses her og nu, men med en række langsigtede tiltag vil EU kunne få kontrol over den på den lange bane, mener Sarah Vormsby, analytiker hos Tænketanken Europa.

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og få analyser, notater og invitationer til events før alle andre.